Slovenija digitalna tek iduće ljeto

Bez autora
Sep 19 2010

Analogni TV signal na području Slovenije bit će ugašen 30. lipnja sljedeće godine, a ne krajem 2010. godine kako predviđa zakon o digitalnoj radiodifuziji. Prijedlog ispravka zakona i razloge pojasnit će predstavnici ministarstva visokog školstva, znanosti i tehnologije, direktorata za informacijsko društvo i Agencija za poštu i elektronske komunikacije (APEK). Prvog dana prosinca provest će se prelazak na digitalno emitiranje TV signala na 93 posto slovenskog teritorija. Prelazak s analognog na digitalno emitiranje tiče se gledatelja koji TV programe gledaju preko antena, no ne i onih koji to čine putem kabelske, satelitske ili internet televizije.

Slovenija digitalna tek iduće ljetoAnalogni TV signal na području Slovenije bit će ugašen 30. lipnja sljedeće godine, a ne krajem 2010. godine kako predviđa zakon o digitalnoj radiodifuziji.

Prijedlog ispravka zakona i razloge pojasnit će predstavnici ministarstva visokog školstva, znanosti i tehnologije, direktorata za informacijsko društvo i Agencija za poštu i elektronske komunikacije (APEK).

Prvog dana prosinca provest će se prelazak na digitalno emitiranje TV signala na 93 posto slovenskog teritorija. Prelazak s analognog na digitalno emitiranje tiče se gledatelja koji TV programe gledaju preko antena, no ne i onih koji to čine putem kabelske, satelitske ili internet televizije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik